Previous
Next

Traduceri Medicale

Serviciile noastre de traducere in domeniul sanatații au fost testate de-a lungul anilor de catre nume de top din domeniul medical la nivel mondial si ne-am bucurat de recenzii bune si feedback pozitiv ca rezultat al acestora.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI MEDICALE

Serviciile de traducere in domeniul medical necesita traducatori foarte specializați care, de cele mai multe ori, dubleaza in principal si rolul de personal medical.

Departamentul nostru de traduceri medicale este familiarizat cu majoritatea tipurilor de documente aferente domeniului medical, de la traducerea documentațiilor de studii clinice si a produselor farmaceutice pana la traducerea instructiunilor pentru dispozitive medicale, software medical sau a documentelor solicitate de autoritatile de reglementare in domeniu.
Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania, iar semnatura lor poate fi legalizata de catre un notar public. Astfel traducerea documentelor dvs va fi acceptata de catre orice autoritate sau institutie publica din Romania.

Sistemul nostru de management al calitatii este certificat conform ISO 9001:2015, in vreme ce fluxul nostru de lucru respecta standardul ISO 17100-2015. Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote