Aveti intrebari suplimentare ?

Adresa:  Bld. Iuliu Maniu nr.7 – Cotroceni Business Center, Corp A, Intrarea 2, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti, ROMANIA, 061072

Telefon: +40 21 411 40 45

Mobil: +40 314 179 954

Fax: -40 318 405 091

Email: office@kalimera.ro

 

Contact

Traduceri

Studii de caz

Companie IT renumita

Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu o gama completa de servicii lingvistice, scutindu-va astfel de

Read More »

Importanta companie petroliera

Am fost solicitaţi de catre unul din clienţii noştri tradiţionali pentru traducerea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia unei rafinarii in afara ţarii.Caracteristicile speciale ale

Read More »

Companie media renumita

In urma unei selectii pentru subtitrarea unor materiale video, proces ce presupunea livrarea fisierelor intr-un format special, am demarat colaborarea cu unul din clientii nostri

Read More »

TRADUCERE

Serviciile de traducere reprezinta activitatea noastra de baza.

 

Echipa kalimera a rezultat în urma unei selecții atente şi deosebit de riguroase. Am elaborat proceduri de recrutare foarte precise tocmai pentru a ne asigura că putem pune la dispoziția clientului cei mai buni specialişti, fie că vorbim de traducători, revizori, tehnoredactori, directori de proiect sau personal administrativ.

Procesăm mare parte din proiecte in-house, iar la nevoie avem pregătită o echipă de peste 500 de colaboratori permanenți ce acoperă un număr de peste 70 de combinații lingvistice.

Majoritatea traducatorilor nostri care se implica in proiecte de traducere din limba engleza in limba romana, sau viceversa, sunt traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, cu experienta verificata in domeniu, si a caror ocupatie principala este cea de traducator profesionist.

Calitatea serviciilor reprezintă o preocupare constantă a întregii echipe kalimera, managementul calităţii fiind unul din principalele angrenaje ce ne antrenează activitatea. Procesele noastre sunt standardizate, iar managementul calitatii certificat conform ISO 9001:2015.

Proiectele de traducere asumate urmează fluxul ilustrat mai jos. La cerere, putem elimina din etape sau adăuga procese suplimentare.

Primim solicitarea ta

Analizam cerintele si textul primit

Estimam si identificam resursele necesare

Iti trimitem o estimare de cost si timp

Studiem, cercetam si realizam proiectul

Revizuim si verificam

Predam fisierele finale si solicitam feedback

Implementam modificari inurma feedbackului primit

De-a lungul timpului am colaborat cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mândrim cu faptul că 90% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienți recurenți. Fidelizarea clientului reprezintă unul din principiile de bază ale activității noastre.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de specializari precum:

Traducere

Subtitrare

Dublaj

Interpretariat

Legalizari/ Autorizari / Apostilari

Prelucrare Grafica (DTP)

Our Location

Recruiting

Cheia strategiei noastre a fost intotdeauna sa atragem si sa păstram oameni care ne impartasesc pasiunea.

Credem in valorile noastre de baza si de aceea continuam sa identificam oameni talentati care ne impartasesc valorile.

Copyright © 2022 Kalimera

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote