Previous
Next

Legalizare / Apostille

Traducatorii nostri sunt jurați de Ministerul Justiției, iar semnatura lor poate fi legalizata de un notar public, astfel incat documentul dumneavoastra tradus sa poata fi acceptat de orice autoritate sau instituție din Romania.

LEGALIZARE / APOSTILARE

Toate documentele necesare in strainatate necesita, de obicei, o forma de certificare pentru a fi acceptate de autoritațile straine.
Cea mai des folosita este Apostila, o forma internaționala de certificare acceptata in țarile parte a Convenției de la Haga din 1961.
Cu toate acestea, anumite documente necesita o alta forma de certificare, cum ar fi vizele de la Ministerul Afacerilor Externe al diferitelor ambasade sau consulate. Noi ne putem ocupa de toate aceste servicii, economisind astfel timp si eforturi cruciale si, de asemenea, ținandu-va departe de birocrația aferenta.

De-a lungul timpului, am avut marea oportunitate si am acceptat provocarea de a lucra cu organizații care activeaza in diverse industrii, mandrindu-ne totodata cu faptul ca peste 90% din portofoliul nostru este format din clienți recurenți.
Expertiza noastra se intinde pe o gama larga de servicii, cum ar fi:

 

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote