Previous
Next

Traduceri Auto

Provocarea de a oferi traduceri de inalta calitate in domeniul auto nu consta doar in ințelegerea aspectelor tehnice ale autovehiculelor, ci si in a manifesta pasiune pentru acest domeniu si in a aplica aceasta pasiune in traducerile scrise despre sasiuri, tablouri de bord si sisteme de franare.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI DIN DOMENIUL AUTO

Pentru a face fața provocarii de a crea traduceri din domeniul auto de buna calitate, traducatorii nostri viziteaza saloanele auto internaționale si se țin la curent cu cele mai recente evoluții din domeniul auto.

Pasiunea traducatorilor pasionați de industria auto merge atat de departe, incat unii dintre ei merg chiar si la test-drive-uri, doar pentru a testa cele mai noi tehnologii si pentru a obține un avantaj in traduceri cu experiența personala la indemana.

Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania, iar semnatura lor poate fi legalizata de catre un notar public. Astfel traducerea documentelor dvs va fi acceptata de catre orice autoritate sau institutie publica din Romania.

Sistemul nostru de management al calitatii este certificat conform ISO 9001:2015, in vreme ce fluxul nostru de lucru respecta standardul ISO 17100-2015. Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote