TERMENE SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENELE SI CONDITIILE DETALIATE MAI JOS.

 

Website-ul www.kalimera.ro, este detinut si administrat de SC KALIMERA BUSINESS SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: RO 18005949, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16606/2005, si cu sediul social la adresa: Bd. Maniu Iuliu nr. 7, Cotroceni Business Center, Corp A, Intrarea 2, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Navigarea pe website-ul www.kalimera.ro, solicitarea unei oferte sau a testarii serviciilor, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenelor de mai jos de catre orice Client.

In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest website.


 1. DEFINITII:

Kalimera – se refera la SC KALIMERA BUSINESS SRL.

Client – se refera la orice persoana fizica /juridica care acceseaza website-ul www.kalimera.ro, solicita o oferta de pret sau solicita sa testeze serviciile de traducere.

Continut – se refera la orice informatie de pe Website care poate fi vizitata, vizualizata sau accesata prin utilizarea unui echipament electronic:

 • informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de Kalimera intr-o anumita perioada;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloace de catre un angajat/colaborator al Kalimera, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Kalimera prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Kalimera are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp;
 • date referitoare la Kalimera,

Oferta – se refera la inscrisul pe care Kalimera il trimite clientului cu scopul de a-l informa pe acesta cu privire la pretul final pentru serviciul comandat.

Cerere de oferta – se refera la solicitarea clientului a primi o oferta.

Servicii – se refera la orice servicii care urmeaza a fi furnizate de catre Kalimera clientului, pe baza unor documente si cerinte clar specificate de catre acesta.

Website – se refera la domeniul www.kalimera.ro si toate sectiunile si subsectiunile din website.

‘Cracking’ sau ‘hacking’ inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. 


 1. INFORMATII PERSONALE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea website-ului www.kalimera.ro sunteti de acord cu dreptul Kalimera de a utiliza datele transmise prin intermediul formularelor prezente pe website sau prin intermediul postei electronice, in urmatoarele scopuri:

 • in scopul promovarii/vanzarii serviciilor proprii
 • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.kalimera.ro pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 • informarea clientilor asupra serviciilor prestate, asupra conditiilor generale de prestare a acestora, validarea, expedierea sau facturarea comenzilor lansate, rezolvarea spetelor de orice natura cu privire la o oferta inaintata sau un serviciu prestat
 • transmiterea de informari periodice (newsletters) cu privire la serviciile Kalimera sau conditiile de prestare a acestora
 • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor Kalimera, persoane fizice sau juridice, in temeiul unui contract sau relatii de colaborare si sub prevederile unui angajament de confidentialitate, in vederea prestarii serviciilor; lista neexhaustiva a partenerilor Kalimera cuprinde: furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de bancare/financiare, furnizori de servicii lingvistice, cabinete/societati private de avocatura sau notariale, institutii publice ale statului sau autoritatii locale.
 1. CONFIDENTIALITATE

Orice document sau informatii primite de Kalimera prin intermediul website–ului vor fi considerate confidentiale de catre aceasta.

In acest sens Kalimera va depune toate eforturile si va aplica masuri rezonabile pentru protejarea si pastrarea confidentialitatii acestora.

Kalimera nu garanteaza ca utilizarea de catre client a acestui website va fi confidentiala.

Orice informatie pe care clientul o dezvaluie pe website se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face clientul cand foloseste acest site web.


 1. UTILIZARE IMPROPRIE SI RASPUNDERE 

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

 • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web
 • nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Kalimera va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta.

Kalimera nu va fi responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al accesarii website-ului www.kalimera.ro.


 1. GENERALITATI

Kalimera poate modifica aceste termene si conditii la anumite intervale de timp fara a notifica clientul in prealabil. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web www.kalimera.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

In cazul unor divergente sau neintelegeri intre Kalimera si Client, se vor aplica termenele si conditiile valabile la momentul solicitarii.


 1. JURISDICTIE 

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Kalimera. Prin accesarea acestui website, clientul accepta ca aceste termen si conditii si orice disputa legate de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania.

Adresa

Companie

Kalimera Business SRL
VAT: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote