Previous
Next

Subtitrare

Suntem unul dintre puținii furnizori profesionisti de servicii de subtitrare din Romania. Experiența noastra in domeniu include subtitrarea de conținut E-learning, seriale TV, filme de lung metraj, materiale video de prezentare a companiilor, prezentari de produse, proceduri de siguranța.

SERVICII PROFESIONALE DE SUBTITRARE

Mai mult de 5% din populația lumii are nevoie de tratament pentru a rezolva problema pierderii "incapacitante" a auzului, conform OMS. Se estimeaza ca, pana in 2050, peste 700 de milioane de persoane - sau una din zece persoane - vor suferi de o pierdere de auz ce va afecta capacitatea acestora de auzi normal. Subtitrarea este modalitatea ideala de a va transmite mesajul in ciuda acestor obstacole. In acelasi timp, este soluția cea mai rapida si rentabila pentru adaptarea conținutului audiovizual la nevoile locale de comunicare. Indiferent de utilizarea finala, profesionistii nostri inalt calificați in domeniul lingvistic va vor ajuta sa ajungeți la publicul ținta.

De-a lungul timpului, am avut marea oportunitate si am acceptat provocarea de a lucra cu organizații care activeaza in diverse industrii, mandrindu-ne totodata cu faptul ca peste 90% din portofoliul nostru este format din clienți recurenți.
Expertiza noastra se intinde pe o gama larga de servicii, cum ar fi:

 

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote