Previous
Next

Traduceri Asigurari

Traducem documente din domeniul asigurarilor in limba romana de peste 17 ani si lucram cu o echipa de traducatori nativi romani cu o vasta experiența in domeniul traducerilor de asigurari.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI DIN DOMENIUL ASIGURARILOR

Traducerile de polițe de asigurare, care reprezinta un tip specific de contract prin care se asigura un risc in schimbul plații unei prime, sunt unele dintre tipurile de documente care trebuie sa fie disponibile pentru clienții asiguratorilor in diferite limbi.

Traducerea documentelor de asigurare in limba romana va va deschide usa catre piața romaneasca si puteți avea incredere in traducatorii nostri profesionisti pentru aceasta sarcina, deoarece avem o experiența vasta in domeniul traducerilor de asigurari.

Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania, iar semnatura lor poate fi legalizata de catre un notar public. Astfel traducerea documentelor dvs va fi acceptata de catre orice autoritate sau institutie publica din Romania.

Sistemul nostru de management al calitatii este certificat conform ISO 9001:2015, in vreme ce fluxul nostru de lucru respecta standardul ISO 17100-2015. Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote