Previous
Next

Alte industrii

Era digitala moderna a transformat lumea intr-o comunitate globala, in care oamenii pot avea acces instantaneu la informații, indiferent de limba pe care o vorbesc. Cu toate acestea, marile industrii care beneficiaza de servicii de traducere isi fac cunoscute produsele unui public larg in mai multe limbi.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI PENTRU ALTE INDUSTRII

Traducerea face posibila comunicarea si interacțiunea intre oameni si marci. Serviciile lingvistice, cum ar fi localizarea si transcrierea, permit companiilor sa depaseasca barierele lingvistice si culturale si sa atraga publicul din intreaga lume.

Toate industriile pot beneficia de servicii de traducere, indiferent de marimea lor. Unele dintre cele mai importante, pentru a-si imbogați oferta, includ traduceri pentru industria tehnologica, traduceri financiare si bancare, traduceri in domeniul educației, traduceri in domeniul artei si divertismentului, traduceri in domeniul sanatații si medicinei, traduceri in domeniul calatoriilor si turismului, traduceri in domeniul producției, traduceri juridice si altele.

Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania, iar semnatura lor poate fi legalizata de catre un notar public. Astfel traducerea documentelor dvs va fi acceptata de catre orice autoritate sau institutie publica din Romania.

Sistemul nostru de management al calitatii este certificat conform ISO 9001:2015, in vreme ce fluxul nostru de lucru respecta standardul ISO 17100-2015. Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote