Previous
Next

Traduceri Petrol si Gaze

Energia este motorul lumii industriale moderne de care ne bucuram in prezent, iar industria petrolului si a gazelor naturale satisface inca cea mai mare parte a nevoilor actuale de energie.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI DIN DOMENIUL PETROLULUI SI GAZELOR

Coordonarea comunicarii transfrontaliere se poate dovedi o provocare intr-un domeniu extrem de tehnic, deoarece traducerile pentru industria petrolului si a gazelor nu sunt usor de abordat daca nu beneficiaza de experiența serioasa si expertiza profesionala.

In decursul deceniilor noastre de activitate, am realizat traduceri pentru cele mai dificile documente, de la traduceri tehnice ale manualelor de instrucțiuni pentru asamblarea echipamentelor de procesare a noroiului de foraj, de exemplu, pana la traduceri ale acordurilor de asociere in participațiune intre guverne si companii petroliere multinaționale de top.

Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania, iar semnatura lor poate fi legalizata de catre un notar public. Astfel traducerea documentelor dvs va fi acceptata de catre orice autoritate sau institutie publica din Romania. Sistemul nostru de management al calitatii este certificat conform ISO 9001:2015, in vreme ce fluxul nostru de lucru respecta standardul ISO 17100-2015.

Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote