Furnizorul tau de servicii complete

Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu o gama completa de
servicii lingvistice, scutindu-va astfel de efortul identificarii de furnizori multipli.

Furnizorul tau de servicii complete

Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu o gama completa de servicii lingvistice, scutindu-va astfel de efortul identificarii de furnizori multipli.

Companie importanta de constructii

Servicii asigurate: Traducere
Combinatie lingvistica: Romana-Italiana
Domeniu: Constructii Legal
Volum: cca 500 pages
Perioada: Aprilie 2010

Am fost solicitaţi de catre unul din clienţii noştri tradiţionali pentru ai asista in vederea traducerii documentatiei tehnice de licitatie in cadrul unui proiect de constructie de drumuri.
Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 2 traducatori si 1 revizor. Finalizarea cu succes a proiectului a condus la participarea cu succes a clientului nostru la licitatie.

Citeste mai mult Inchide

Operator de telecomunicatii de top

Servicii asigurate: Traducere
Combinatie lingvistica: Germana-Romana
Domeniu: IT general, electrocasnic
Volum: cca 2500 pagini
Perioada: Noiembrie-Decembrie 2010

Am fost solicitaţi de catre unul din clienţii noştri tradiţionali pentru a-i asista in vederea localizarii unei platforme online de retail. Proiectul a presupus traducerea denumirii şi caracteristicilor a sute de produse din cele mai variate domenii (IT, electronice şi electrocasnice, foto-video, bricolaj).
Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 5 traducatori si 2 revizori. Finalizarea cu succes a proiectului a condus la lansarea unui magazin online de retail, activ si in prezent.

Citeste mai mult Inchide

Companie IT renumita

Servicii asigurate: Traducere
Combinatie lingvistica: Engleza-Romana
Domeniu: IT, management, marketing
Volum: cca 3500 pagini
Perioada: Noiembrie-Decembrie 2010

Am fost solicitaţi de catre unul din clienţii noştri tradiţionali pentru localizarea unor cursuri online de instruire in diverse domenii – management, vanzari, marketing, IT. Proiectul a presupus lucrul in programe specializate care sa permita pastrarea nealterata a limbajului de programare existent in cadrul fişierelor sursa.
Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 5 traducatori si 2 revizori. Finalizarea cu succes a proiectului a condus la lansarea platformei online de instruire, activa si in prezent.

Citeste mai mult Inchide

Importanta companie petroliera

Servicii asigurate: Traducere
Combinatie lingvistica: Engleza-Rusa
Domeniu: Petrolier, Tehnic
Volum: cca 300 pagini
Perioada: Noiembrie-Decembrie 2010

Am fost solicitaţi de catre unul din clienţii noştri tradiţionali pentru traducerea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia unei rafinarii in afara ţarii.
Caracteristicile speciale ale proiectului au presupus cooptarea unui traducator specializat nativ in vederea asigurarii unui text sursa cat mai fidel şi a unei exprimari naturale. Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 1 traducator si 1 revizor. Finalizarea cu succes a proiectului a fost confirmata de acceptarea studiului de catre clientul final.

 
Citeste mai mult Inchide

Companie media renumita

Servicii asigurate: Subtitrare DVD-uri
Combinatie lingivistica: Engleza-Romana
Domeniu: General, Medical
Volum: cca 900 minute
Perioada: Martie - August 2009

In urma unei selectii pentru subtitrarea unor materiale video, proces ce presupunea livrarea fisierelor intr-un format special, am demarat colaborarea cu unul din clientii nostri din domeniul media. Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 2 traducatori, 1 revizor şi 1 operator de subtitrare. Proiectul a fost finalizat cu succes, materialele fiind publicate sub forma unor DVD-uri.

 
Citeste mai mult Inchide

Companie multinationala din domeniul energiei

Servicii asigurate: Traducere rapoarte de activitate, DTP
Combinatie lingivistica: Engleza-Romana
Domeniu: Financiar, contabil, energie 
Volum: cca 350 pagini
Perioada: Aprilie 2012

In cadrul unei proces laborios de selectie prin licitatie am fost solicitati de catre unul din clientii nostri pentru a-i asista in traducerea in decurs de 3 zile a 3 rapoarte de activitate ale companiei-mama, cumuland peste 350 de pagini de text. Echipa kalimera a fost reprezentata de un director de proiect dedicat, 3 traducatori si 2 revizori. Finalizarea cu succes a proiectului si respectarea deadline-ului a permis participarea clientului nostru intr-o etapa ulterioara a licitatiei.

 
Citeste mai mult Inchide

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote