Previous
Next

Traduceri Juridice

Traducerile in domeniul juridic reprezinta coloana vertebrala a cresterii noastre inca de la inființarea noastra in 2005.

STUDII DE CAZ

translation constructions
Companie importanta de constructii
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translate
Operator de telecomunicatii de top
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...
translation it kalimera
Companie IT renumita
Furnizorul tau de servicii complete Timpul costa bani, motiv pentru care venim in intampinarea dvs. cu...

TRADUCERI JURIDICE

Departamentele juridice ale companiilor multinaționale au fost cele care ne-au adoptat cel mai rapid ca furnizor principal de servicii de traduceri profesionale de calitate, dupa ce ne-au testat temeinic calitatea.

Traducerile juridice sunt unele dintre cele mai exigente specializari necesare in domeniul nostru de activitate, deoarece chiar si cel mai neimportant termen se poate dovedi a fi calcaiul lui Ahile intr-un contract multilingv de o suta de pagini intre companii multinaționale, iar atenția la detalii este esențiala.

Traducerea terminologiei juridice necesita o indemanare deosebita, care este diferita de simpla cunoastere a unei limbi straine, nu de putine ori fiind necesara o anumita finete pentru a face distincția intre, de exemplu, "Acord" sau "Contract".

Fiecare proiect asumat de catre kalimera este procesat sub atenta supraveghere si coordonare a unui Director de proiect, de la initiere pana la predare, iar majoritate proiectelor de traducere scrisa urmeaza acelasi flux de lucru descris mai jos:

De-a lungul timpului, am avut sansa si imensa oportunitate de a lucra cu parteneri din multiple domenii de activitate si ne mandrim cu faptul ca peste 98% din portofoliul kalimera este reprezentat de clienti recurenti.

 

Experienta noastra acopera o gama larga de limbi precum:

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote