Previous
Next

Interpretare

Comunicarea orala este adesea esențiala si nu poate fi inlocuita. Lingvistii nostri specializati au abilitațile necesare pentru a ajuta vorbitorul sa ajunga la audiența sa.

SERVICII PROFESIONALE DE INTERPRETARIAT

Fie ca este vorba despre o mica intalnire de afaceri, o audiere in fața autoritaților publice sau a instanțelor de judecata, un curs de formare sau chiar o conferința, noi simplificam lucrurile. Putem oferi ambele tipuri de servicii de interpretare:
- Interpretare consecutiva, utilizata in principal pentru intalniri mai mici sau la audieri in instanța, delegații, pentru documente notariale etc. si care nu implica neaparat un echipament special.
- Interpretare simultana, care necesita interpreți cu abilitați si experiența deosebite in acest tip de servicii si un sistem de sonorizare profesionist care poate include cabine, casti, microfoane si serviciile a cel puțin un inginer de sunet.

De-a lungul timpului, am avut marea oportunitate si am acceptat provocarea de a lucra cu organizații care activeaza in diverse industrii, mandrindu-ne totodata cu faptul ca peste 90% din portofoliul nostru este format din clienți recurenți.
Expertiza noastra se intinde pe o gama larga de servicii, cum ar fi:

 

Locatia noastra

Companie

Kalimera Business SRL
TVA: RO18005949
Reg.Com: J40/16606/2005
DUNS: 683688543

Copyright © Kalimera

Payment Option

Cere mostra gratuita

Cere oferta

Get a free sample

Get a quote